Aktualności

Przepyszne regionalne potrawy na targach Eco-Style
Stowarzyszenie Polska Ekologia powstało w 2006 roku i skupia producentów, którzy podjęli produkcję żywności z surowców ekologicznych z przekonaniem, że produkty te są bardziej wartościowe dla człowieka. Działając na szybko rozwijającym się rynku żywności ekologicznej członkowie Stowarzyszenia uznają, że więcej ich łączy niż dzieli. Dynamiczny rozwój rolnictwa ekologicznego niesie ze sobą wiele nowych wyzwań, którym łatwiej sprostać działając wspólnie w ramach Stowarzyszenia.
Podczas tegorocznej edycji Salonu Produktów Ekologicznych ECO-STYLE, które odbywają się do 10 października, na stoisku Polskiej Ekologii nie zabraknie przepysznych, regionalnych potraw. W menu m.in. plaski ziemniaczane, na które z pewnością nie braknie chętnych.
Zapraszamy do hali D, na stoisko D 52.
Do zobaczenia!
(MB)