SERABIO kieruje się głębokim szacunkiem do natury. Wszelka działalność firmy odbywa się w sposób przyjazny środowisku naturalnemu. Wykorzystujemy do tego nasze wieloletnie doświadczenie. Działamy od 2003 roku i od samego początku naszą pasją były sery.
Znak weterynaryjny PL 10191603 WE
Naszym priorytetem jest obdarzanie konsumentów wszystkim tym, co w naturze najlepsze.
Potwierdzeniem naszych starań jest certyfikat ekologiczny.
Nasze sery i masła ekologiczne produkowane są wyłącznie z certyfikowanego mleka ekologicznego, bez żadnych barwników, konserwantów, wzmacniaczy smaku i bez składników GMO. W mleku ekologicznym występują duże ilości białek serwatkowych, które mają właściwości antyoksydacyjne, antykancerogenne, przeciwwirusowe oraz antymutagenne.
Ekologiczne metody upraw i hodowli mają na celu produkcję żywności przy jednoczesnej trosce o stan środowiska i zdrowie zwierząt hodowlanych. Prawie do zera ograniczone jest stosowanie herbicydów i pestycydów, a zwierzęta hoduje się bez użycia antybiotyków i środków odrobaczających, które stosuje się powszechnie w hodowli zwierząt gospodarczych.
Zbieramy cookies aby poprawić jakość przeglądania naszej witryny, wyświetlać spersonalizowane treści i dopasować reklamy, dzięki czemu nie będziesz widzieć tego, co Cię nie interesuje. Cookies pozwalają nam też analizować ruch w naszej witrynie i wiedzieć, skąd pochodzą nasi użytkownicy, co przeglądają, a czego muszą szukać. Masz możliwość dostosowania ustawień dotyczących plików cookie oraz odrzucenia niektórych rodzajów. Istnieje także opcja usuwania wszystkich już zapisanych plików cookie z Twojego urządzenia. Może to jednak skutkować utratą dostępu do niektórych funkcji naszej strony internetowej. W przypadku jakichkolwiek pytań skontaktuj się z nami. Aby dowiedzieć się więcej, odwiedź naszą Polityka prywatności.