Manufaktura Żuru i Barszczu Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Umów się
Opis
Produkty pod marką BRACIA PISKORKOWIE ADAM I ANTONI powstają z pasją i zaangażowaniem w rodzinnej firmie w Zachodniej Małopolsce. Firma specjalizuje się w produkcji wysokiej jakości żuru i barszczu białego, kwasu chlebowego, barszczu czerwonego oraz naturalnych soków i przetworów, wytwarzanych w oparciu o naturalne składniki. To co nas wyróżnia na tle innych producentów, to naturalny zakwas, który wyprowadzamy nieprzerwanie w naszej rodzinnej piekarni od ponad 85 lat. Jako rodzinna firma, podkreślamy nasze głębokie związki z regionem, ale jesteśmy dumni z faktu, że nasza marka stała się rozpoznawalna w całej Polsce, zyskując sobie zaufanie klientów przez lata. Nasze produkty goszczą na stołach rodzin w całej Polsce, a także u znanych i cenionych autorytetów kulinarnych. Nieustannie dążymy do utrzymywania wysokich standardów jakości, wierności tradycji i nieustannej innowacji, aby zaspakajać kulinarne oczekiwania naszych klientów. Potwierdzeniem jakości naszych wyrobów są liczne certyfikaty i wyróżnienia: Jakość Tradycja, Poznaj Dobrą Żywność, Q PCBC, Złoty Medal Targów Polagra, Perła 2024, Dobra Marka, Polska Dobra Marka, Agro Polska, Dziedzictwo Kulinarne, Nasze Kulinarne Dziedzictwo, Produkt Polski, Firma Rodzinna, Konsumencki Lider Jakości
zur-HoReCa.jpg
Pliki do pobrania
Branża
Produkty naturalne i organiczne
Produkty spożywcze i napoje
Pokaż podobne firmy
Marki
BRACIA PISKORKOWIE ADAM I ANTONI