Produkty pod marką BRACIA PISKORKOWIE ADAM I ANTONI powstają z pasją i zaangażowaniem w rodzinnej firmie w Zachodniej Małopolsce. Firma specjalizuje się w produkcji wysokiej jakości żuru i barszczu białego, kwasu chlebowego, barszczu czerwonego oraz naturalnych soków i przetworów, wytwarzanych w oparciu o naturalne składniki. To co nas wyróżnia na tle innych producentów, to naturalny zakwas, który wyprowadzamy nieprzerwanie w naszej rodzinnej piekarni od ponad 85 lat. Jako rodzinna firma, podkreślamy nasze głębokie związki z regionem, ale jesteśmy dumni z faktu, że nasza marka stała się rozpoznawalna w całej Polsce, zyskując sobie zaufanie klientów przez lata. Nasze produkty goszczą na stołach rodzin w całej Polsce, a także u znanych i cenionych autorytetów kulinarnych. Nieustannie dążymy do utrzymywania wysokich standardów jakości, wierności tradycji i nieustannej innowacji, aby zaspakajać kulinarne oczekiwania naszych klientów. Potwierdzeniem jakości naszych wyrobów są liczne certyfikaty i wyróżnienia: Jakość Tradycja, Poznaj Dobrą Żywność, Q PCBC, Złoty Medal Targów Polagra, Perła 2024, Dobra Marka, Polska Dobra Marka, Agro Polska, Dziedzictwo Kulinarne, Nasze Kulinarne Dziedzictwo, Produkt Polski, Firma Rodzinna, Konsumencki Lider Jakości
Zbieramy cookies aby poprawić jakość przeglądania naszej witryny, wyświetlać spersonalizowane treści i dopasować reklamy, dzięki czemu nie będziesz widzieć tego, co Cię nie interesuje. Cookies pozwalają nam też analizować ruch w naszej witrynie i wiedzieć, skąd pochodzą nasi użytkownicy, co przeglądają, a czego muszą szukać. Masz możliwość dostosowania ustawień dotyczących plików cookie oraz odrzucenia niektórych rodzajów. Istnieje także opcja usuwania wszystkich już zapisanych plików cookie z Twojego urządzenia. Może to jednak skutkować utratą dostępu do niektórych funkcji naszej strony internetowej. W przypadku jakichkolwiek pytań skontaktuj się z nami. Aby dowiedzieć się więcej, odwiedź naszą Polityka prywatności.