10325935469f00c8e519.JPG
Siatkarze Effectora zaprezentowali się w roli kucharzy

Smacznie na EcoFamily

17 listopada 2014
Siatkarze Effectora contra gotowanie

W miniony weekend w czasie targów EcoFamily swoich umiejętności kulinarnych dowiedli znani kieleccy sportowcy.

W specjalnie przygotowanej do pokazów kulinarnych Strefie Vip gotowali przedstawiciele Korony Kielce i Effektora. Grzegorz Pająk, Rozalin Penchev i Andreas Takvam z Effectora pokazali jak powinny smakować duszone żeberka wołowe z chrupiącą sałatką i belgijskimi ziemniaczkami. Fani siatkarzy i wszyscy ci, którzy przyszli zwiedzić targi EcoFamily stwierdzili jednogłośnie, że przygotowane przez sportowców danie było wykwintnie, niepowtarzalnie i wyjątkowe.

Równie pysznie zaprezentowała się przed Effectorem Korona Kielce. Kamil Sylwestrzak i Michał Janota, zawodnicy Korony Kielce, postanowili przyrządzić wykwintne policzki wołowe, duszone w czerwonym winie z chrupiącymi warzywami i musem z marchewki. Wszystkie ekologiczne produkty potrzebne kucharzom dostarczyli  wystawcy targów EcoFamily, a dobrymi radami gotującym sportowcom służył profesjonalny i doświadczony kucharz.