54714025468b8f32269e.JPG
Zawodnicy Korony Kielce przyrządzili policzki wołowe duszone w czerwonym winie z chrupiącymi warzywami i musem z marchewki

Gotowanie i czekanie

16 listopada 2014
Strefa Vip na EcoFamily

Gotowanie i czekanie – znani sportowcy „pichcą”, a zwiedzający czekają, na co? …by dokonać publicznej degustacji wykonanych smakołyków. Kamil Sylwestrzak i Michał Janota, zawodnicy Korony Kielce, postanowili przyrządzić wykwintne policzki wołowe, duszone w czerwonym winie z chrupiącymi warzywami i musem z marchewki.

Wszystkie ekologiczne produkty potrzebne kucharzom dostarczają wystawcy targów EcoFamily. Jeszcze do godziny 16.00 w strefie gotowania z Vipami na targach ekologicznych dla rodziny swoje umiejętności kulinarne zaprezentują siatkarze z kieleckiego klubu Effecktor – Grzegorz Pająk, Rozalin Penchev i Andreas Takvam.